Општина Невесиње

  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » 
    ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА НЕВЕСИЊЕ НА САЈМУ У КРАГУЈЕВЦУ


ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА НЕВЕСИЊЕ НА САЈМУ У КРАГУЈЕВЦУ

27.11.2022. | Вијести

Под слоганом „Изабери своје путовање“ у Крагујевцу је одржан 13. Међународни сајам туризма и сеоског туризма. Туристичка организација Невесиње добила је признање за трећу најбољу презентацију и промо материјал.

На овој манифестацији туристичке потенцијале, атракције и програме путовања представило је преко 50 излагача из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Македоније. На сајму су учествовале туристичке агенције, хотелијери, бањска љечилишта, сеоска домаћинства, винарије и дестилерије.

Туристичкa организације Невесиње изложила је традиционалне херцеговачке производи и ручне радиности. На штанду су били и промотивни материјали, Монографија Невесиња, али и Еро – маскота Невесињске олимпијаде који је привлачио посебну пажњу посјетилаца.

Током сва три сајамска дана организован је богат програм, стручна предавања за излагаче, промоције и пратећи забавни садржаји за посјетиоце, уз наступ крагујевачких фолклорних ансамбала и пјевачких група.

Сајам су организовали “Шумадија сајам“ и Градска туристичка организација „Крагујевац“, а покровитељи су били Министарство туризма и омладине и Град Крагујевац.