Општина Невесиње

  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » ТРАДИЦИОНАЛНА МАНИФЕСТАЦИЈА ИЗБОРА СПОРТИСТЕ НЕВЕСИЊА 28. ДЕЦЕМБРА

ТРАДИЦИОНАЛНА МАНИФЕСТАЦИЈА ИЗБОРА СПОРТИСТЕ НЕВЕСИЊА 28. ДЕЦЕМБРА

27.12.2021. | Вијести

У организацији општине Невесиње у уторак, 28. децембра са почетком у 20 часова одржаће се традиционална манифестација избора најбољег спортисте Невесиња у 2021. години.

Посебно формирана комисија разматрала је приједлоге клубова, а одлука ће бити саопштена на свечаности која ће бити одржана у Дому културе „Небојша Глоговац“.

Кандидати за најбољег спортисту Невесиња у години на измаку су одбојкашица Сара Маврак, кик боксер Новица Терзић и фудбалер Димитрије Пантић.

За најбољег младог спортисту Невесиња кандидовани су каратисткиња Јелица Товаришић, чланица КБК „Вележ“ Јана Ђерић, рукометаш Михајло Вујадиновић, одбојкашица Вања Вуковић, фудбалер Сергеј Продановић, члан КБВ „Невесиње“ Лазар Бован и кошаркаш Ђорђе Мањак. Током свечаности биће уручено и посебно признање за допринос развоју и унапређењу невесињског спорта.

Организатор је припремио награде и за талентоване младе спортисте који су својим радом и залагањем одскакали од својих вршњака. Кандидати за спортску наду године су: Катарина Иваниш (ОК „Херцеговина“), Арсен Граховац (КБК „Вележ“), Немања Катић (РК „Херцеговина“), Филип Вуковић (КБС „Вележ“), Лара Савић (ЖРК „Херцеговина“), Лука Шиљеговић (ФК „Вележ“), Алекса Дабарчић (ОКК „Вележ“) и Андрија Савић (ШК „Невесиње“)

У културно – забавном дијелу програма наступиће ученици невесињске Музичке школе, плесна група Летс денс, Нађа Килибарда и Немања Терзић.

Организатор позива представнике клубова, спортисте, госте и све заинтересоване грађане да присуствују овој традиционалној манифестацији спорта и забаве.