Општина Невесиње

  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ СТИГЛА И ИЗ ОПШТИНЕ НЕВЕСИЊЕ

ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ СТИГЛА И ИЗ ОПШТИНЕ НЕВЕСИЊЕ

22.05.2024. | Вијести

Из Општине Невесиње упућена је подршка предсједнику Србије Александру Вучићу који се налази у Њујорку, гдје ће сутра присуствовати сједници Генералне скупштине УН на којој ће се разматрати приједлог резолуције о Сребреници.

– Поштовани предсједниче Вучићу, желимо да Вас поздравимо и подржимо у овом важном историјском тренутку за цијели српски народ, који сте Ви препознали и отворено и патриотски кренули да штитите све наше сународнике, без обзира гдје живјели. Ваша недавна посјета Херцеговини утврдила нас је у увјерењу да на све наше крајеве гледате истим очима, као што нас чини поносним Ваше настојање и борба да у свјетским центрима моћи стојите усправно с уважавањем према свакоме, али и с љубављу и поштовањем према нашем народу – наводи се у саопштењу начелника општине Невесиње Миленка Авдаловића.

– Општина Невесиње је поносна на добре односе са властима у Београду, као што неизмерно цијени помоћ коју је Влада Србије упутила у Невесиње у посљедњих неколико година. Вјерујући да ћете се наредних дана и недјеља с успјехом носити са свим проблемима и неправдама који су наметнути нашем народу, господине предсједниче, примите искрене поздраве из Невесиња у нади да ће слобода и правда на крају побиједити – закључује Авдаловић.

Вечерње новости