Општина Невесиње

  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » НА ПОЧАСНОМ СПОРТСКОМ ТРОНУ НЕВЕСИЊА ПРИПАДНИЦЕ ЊЕЖНИЈЕГ ПОЛА

НА ПОЧАСНОМ СПОРТСКОМ ТРОНУ НЕВЕСИЊА ПРИПАДНИЦЕ ЊЕЖНИЈЕГ ПОЛА

29.12.2021. | Вијести

У Дому културе „Небојша Глоговац“ синоћ је одржана трациционална манифестација избора најбољих спортиста Невесиња у 2021. годину. Спортско-забавно вече протекло је у лијепој атмосфери уз подјећања на успјехе невесињских спортиста, од оних најмлађих па до сениора.

Комисија састављена од јавних радника за најбољег спортисту Невесиња у 2021. години изабрала је одбојкашицу Сару Маврак, док је најуспјешнији млади спортиста из реда јуниора, кадета и пионира кик боксерка Јана Ђерић.

Сара Маврак је престижно општинско признање заслужила наступима за Одбојкашки клуб Вележ који је изборио пласман у Прву лигу Републике Српске, а Јана Ђерић је као члан државне јуниорске репрезентације освојила бројне медаље на кик бокс такмичењима у региону и Европи.

Посебно признање добио је играч и тренер РК „Херцеговина“ Немања Ивановић за допринос развоју и унапређењу спорта у Невесињу.

Епитет наде године понијели су одбојкашица Катарина Иваниш, кик боксер Арсен Граховац, рукометаш Немања Катић, каратиста Филип Вуковић, рукометашица Лара Савић, фудбалер Лука Шиљеговић, кошаркаш Ђорђе Дабарчић и шахиста Андрија Савић.

У забавном дијелу манифестације наступили су ученици невесињске Музичке школе, плесна група Летс денс, Нађа Килибарда и Немања Терзић.

Традиционалну манифестацију Избор најбољег спортисте организовала је општина Невесиње.