Општина Невесиње

  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » МЕМОРИЈАЛ „МИШО ТАМИНЏИЈА“ 29. ПУТ ОКУПЉА ЉУБИТЕЉЕ МАЛОГ ФУДБАЛА

МЕМОРИЈАЛ „МИШО ТАМИНЏИЈА“ 29. ПУТ ОКУПЉА ЉУБИТЕЉЕ МАЛОГ ФУДБАЛА

25.11.2021. | Вијести

Организациони одбор Меморијалног турнира у малом фудбалу „Мишо Таминџија“ одржао је први састанак поводом овогодишњег 29. турнира. Незаборавна спортска дружења и бројни куриозитети који су везани за ову спортску манифестацију били су главни мотив спортским радницима и пријатељима турнира да и ове године уложе напоре како се ријетка традиција не би прекидала.

Наредних дана биће објављене детаљне информације везане за наградни фонд, котизације и систем такмичења. Организациони одбор позива све потенцијалне спонзоре и пријатеље турнира да помогну одржавање манифестације која је готово три деценије препознатљиво обиљежје новогодишеих и божићних празника у Невесињу.

Прошлогодишњи побједник турнира који је одигран у скраћеном формату био је Кафе ЕКС.

Меморијални турнир у малом фудбалу „Мишо Таминџија“ непрекидно се у Невесињу одржава од 1993. године и најмасовнија је манифестација ове врсте у источној Херцеговини. Фудбалске вјештине на паркету Спортске дворане „Невесињка“ у протеклих 28 година показивали су играчи из свих херцеговачких градова, Србије и Црне Горе, а као гости на овој ревији фудбала присуствовали су познати играчи и тренери из региона.