Општина Невесиње

  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » ИВОНА ШАКОТИЋ ИЗ БИЛЕЋЕ МИС РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЗА 2021. ГОДИНУ

ИВОНА ШАКОТИЋ ИЗ БИЛЕЋЕ МИС РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЗА 2021. ГОДИНУ

14.08.2021. | Вијести

Невесиње је вечерас било у знаку гламура, младости и љепоте. На посебно припремљеној сценографији на Тргу слободе одржан је јубиларни 25. Избор за мис Републике Српске, а ленту намијењену најљепшој дјевојци Српске за 2021. годину понијела је Ивона Шакотић из Билеће.

‒ Одушевљена сам, прелијеп је осјећај и пријатно искуство ‒ изјавила је нова Мис РС. Она се посебно захвалила Дирекцији за Мис БиХ која је, како је нагласила, показала велико поштовање и одговорност према учесницама.

Титула АБЦ моделс РС припала је Катарини Рашљић из Лакташа, а Мис Телевотинг Сари Дангубић из Љубиња.

Од 19 кандидаткиња 12 дјевојака се пласирало у велико финале. То су Славица Шаровић, Ана Марија Шпања, Тамара Бањац, Сара Дангубић, Анђела Глишић, Андреа Мичић, Иња Поњевић, Сара Лазић, Невена Вујовић, Катарина Рашљић и Михаела Мајсторовић.

Начелник општине Миленко Авдаловић поздравио је учеснице ревије љепоте и нагласио да је овај догађај уљепшао 146. Невесињску олимпијаду.

У музичком дијелу програма наступиле су етно групе „Свети Димитрије“ и „Симонида“ и ученице Музичке школе „Свети Роман Мелод“. На видео биму приказивани су промотивни материјали о туристичким потенцијалима и природним љепотама Невесиња. Програм је водила бивша Мис БиХ Тања Вуковић.