Вијести

НАЧЕЛНИК УПРИЛИЧИО ПРИЈЕМ ЗА УСПЈЕШНЕ МЛАДЕ СПОРТИСТЕ

15.10.2020

Начелник општине Миленко Авдаловић уприличио је данас пријем за шампионке Републике Српске одбојкашице Вележа и државног првака у боксу Лазара Бована.Вележове пионирке су на бриљантан начин, без пораза, стигле до титуле, а члан Клуба борилачких вјештина Вележ је Невесињу донио прву златну медаљу са државног првенства у класичном боксу.

Начелник општине Миленко Авдаловић похвалио је допринос младих спортиста у промоцији клубова и читавог Невесиња. Честитао им је за постигнуте резултате и пожелио успјешну спортску каријеру. Каже да га посебно радује што су међу шампионском генерацијом одбојкашица и четири ученице са Вуковом дипломом.

Авдаловић је најавио да овај клуб за наредну годину заслужује већа средства из општинског буџета.

Капитен пионирске селекције Вележа Софија Братић нагласила је да су успјех постигли захваљујући великом труду и добрим тренерима. Кажу да су још прошле сезоне схватили да посједују квалитет да освоје Пионирску лигу и да су зацртани циљ успјели да остваре.

Талетовани Невесињски боксер Лазар Бован посјећа да ове године није имао пораза у БиХ. Има невјероватну брзину и технику за једног школарца и спортски стручњаци му најављују лијепу боксерску каријеру.

 
[ Назад ]