Вијести

Обавјештење за редовне бираче

3.8.2020

Обавјештење за редовне бираче

РЕПУБЛИКА СРПСКА
ОПШТИНА НЕВЕСИЊЕ
ОПШТИНСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА
БРОЈ: 01/03-11/20
Датум, 18.07.2020.годинe


О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е
за редовне бираче

Обавјештавају се грађани општине Невесиње да је Централна изборна комисија БиХ доставила Општинској изборној комисији извод из Привременог бирачког списка за Локалне изборе који ће се одржати дана 15.11.2020. године.
У Привремени бирачки списка, који се налази у Центру за бирачки списак (зграда општине Невесиње, соба 106) грађани могу извршити увид сваким радним даном од 08-14 часова.
Општинска изборна комисија позива све бираче да изврше увид у ПБС и провјере тачност уписаних података .
Бирачи који уоче неправилности и погрешне податке у Привременом бирачком списка имају право да захтјевају исправку . Захтјев се подноси органу надлежном за вођење података чија се исправка захтјева.
Само промјене података које буду извршене до 01.10.2020. године, односно до датума закључивања Централног бирачког списка, биће евидентиране у коначном Бирачком списку за предстојеће Локалне изборе.
ОИК посебно апелује на бираче који су имали било каквих проблема при остваривању бирачког права на прошлим изборима да обавезно посјете Центар за бирачки списак ради изналажења начина за њихово превазилажење.

Привремени извод из Централног бирачког списка постављен је и на званичну интернет страницу општине Невесиње на адреси www.opstinanevesinje.rs.ba


ОПШТИНСКA ИЗБОРНA КОМИСИЈA
НЕВЕСИЊЕ


ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2020 – ИЗВОД ИЗ ПРИВРЕМЕНОГ БИРАЧКОГ СПИСКА ЗА РЕДОВНЕ БИРАЧЕ


[ Назад ]