Вијести

Невесињски одборници 24. јуна настављају рад

18.6.2020

Након четворомјесечне паузе због епидемиолошке ситуације у Републици Српској невесињски одборници у сриједу 24. јуна настављају рад.На предложеном дневном реду 34. редовне сједнице су завршни рачун за 2019. годину и Нацрт ребаланса буџета за 2020. годину. Одборници ће разматрати извјештаје Дома здравља Невесиње и јавних предузећа „Водовод“ и „Комус“. Полицијска станица Невесиње припремила је информацију о стању безбједности за прошлу годину, а општинско Одјељење за привреду и друштвене дјелатности упознаће одборнике са стањем у области пољопривреде и представити програм развоја ове привредне гране у текућој години.

На дневном реду сједнице су Извјештај о раду инспекцијских служби и комуналне полиције, Програм изградње и одржавања локалних путева и улица и Информација о раду Правобранилаштва РС са сједиштем у Требињу.

Одборници би требало да донесу и неколико одлука из области просторног планирања везаних за регулационе планове „ВЕ Трусина“, „Витли“ и „Лапчевине“ и да утврде износ комуналне таксе и ренте за 2020. годину.

Почетак сједнице у Великој сали СО Невесиње најављен је за 10 часова.
[ Назад ]