Вијести

ИЗБОР СПОРТИСТЕ НЕВЕСИЊА У ЧЕТВРТАК, 26. ДЕЦЕМБРА

25.12.2019

У организацији општине Невесиње у четвртак, 26. децембра са почетком у 20 часова одржаће се традиционална манифестација избора најбољег спортисте Невесиња у 2019. години.Посебно формирана комисија разматрала је приједлоге клубова, а одлука ће бити саопштена на свечаности која ће бити одржана у Дому културе „Небојша Глоговац“. Кандидати за најбољег спортисту Невесиња у години на измаку су рукометаш Милан Шаренац, фудбалер Миљан Петковић, одбојкашица Мартина Шиповац, кик боксер КБВ „Невесиње“ Новица Терзић, члан КМФ „Невесиње“ Милош Продановић и чланица КБК „Вележ“ и Плесног и читлидинг клуба „Летс денс“ Ивана Радић.

За најбољег младог спортисту Невесиња кандидовани су каратисткиња Николина Братић, члан КБК „Вележ“ Сергеј Пудар, рукометаш Ђорђе Бабић, одбојкашица Софија Братић, фудбалер Дарко Реповић и члан КБВ „Невесиње“ Лазар Бован.

Организатор је припремио награде и за талентоване младе спортисте који су својим радом и залагањем одскакали од својих вршњака. Гости свечаности биће спортисти поникли у невесињским клубовима који су нашу општину ове године промовисали у међународном спорту.

У културно – забавном дијелу програма наступиће плесна група Летс денс и етно групе „Симонида“ и „Свети Димитрије“.

Организатор позива представнике клубова, спортисте, госте и све заинтересоване грађане да присуствују овој традиционалној манифестацији спорта и забаве.
[ Назад ]