Вијести

ДОБРОДОШЛИЦА ЗА МАЛЕ ШКОЛАРЦЕ

2.9.2019

У Дому културе „Небојша Глоговац“ данас је приређен свечани пријем за ученике првог разреда Основне школе „Ристо Пророковић“. Уз пригодан културно-забавни програм малим школарцима је упућена добродошлица у школске клупе. Чланови драмске, литерарне и рецитаторске секције разгалили су мале другаре и њихове родитеље у препуном Дому културе.Пригодне поклоне за 113 првачића уручио је начелник општине Миленко Авдаловић. Уз честитке поводом поласка у школу Авдаловић је поручио малим суграђанима да више времена проводе у природи и дружењу, а мање уз мобилне телефоне.

̶ Желим вам здраво одрастање уз игру са вршњацима и више разговора са родитељима и учитељима ̶ рекао је Авдаловић.

Директорица школе Мара Шаран пожељела је срећан полазак у школу свим првачићима и њиховим родитељима поручивши им да су дошли у једну велику породицу пуну љубави и радости.

̶ Надам се да ћемо кроз заједничку сарадњу ученика, наставника и родитеља ваше школовање учинити срећним и корисним ̶ поручила је Шаран.

Први пут са школским обавезама суочиће се 113 ученикa. У односу на прошлу школску годину невесињска основна школа има 12 првачића више.

pocetak skole1
[ Назад ]