Вијести

НЕВЕСИЊСКИ ОДБОРНИЦИ РАСПРАВЉАЋЕ О РАДУ ЈАВНИХ УСТАНОВА

11.2.2019

На првом овогодишњем засједању Скупштине општине Невесиње које је заказано за 15. фебруар одборници ће разматрати програме рада и пословања јавних установа за 2019. годину. Извјештаје су припремили Дом здравља, Центар за информисање и културу, Центар за социјални рад, Народна библиотека, Дјечији вртић и Туристичка организација.Одборници ће се изјаснити и о Програму рада цивилне заштитеНа дневном реду сједнице је Приједлог плана утрошка намјенских средстава од накнада по основу продаје шумских дрвних сортимената у 2019. години. Предлаже се да планирана средства од 120.000 КМ буду утрошена у санацију и одржавање локалних путева и расходе за услуге зимске службе.

Одборници ће разматрати и Програм кориштења пашњака на Моринама који је Општина Невесиње направила у сарадњи са представницима пољопривредних произвођача.

На дневном реду сједнице су Приједлог одлуке о давању земљишта на кориштење ЈП „Противградна превентива РС“ и Приједлог одлуке о финансирању дијела трошкова редовног рада политичких странака заступљених у Општинском парламенту за 2019. годину.

 
[ Назад ]