Вијести

ЗАВРШЕНО УРЕЂЕЊЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ У ПРИГРАДСКОМ НАСЕЉУ ГВОЗД

2.10.2018

Асфалтирањем Улице Петог батаљона комплетирано је уређење инфраструктуре у приградском насељу Гвозд. Раније је уз магистарлни пут Невесиње – Гацко постављена јавна расвјета и отворен спортски терен. Радове су финансирали Влада Републике Српске, општина Невесиње и ХЕТ. Поводом завршетка радова мјештани Гвозда припремили су малу свечаност којој су присуствовали представници општине Невесиње, народни посланици и одборници локалног парламента.Начелник Општинског одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Слободан Шиљеговић каже да је у Улици Петог батаљона асфалтирана коловозна трака дужине 205 и ширине пет метара са ивичњацима, а урађена је и оборинска канализација. Додао је да су положени каблови за јавну расвјету и да ће ускоро бити монтирани стубови.

Народни посланик Илија Таминџија позвао је мјештане да буду јединствени око животних пројеката за општину Невесиње и да наставе кандидовати квалитетне идеје према локалној управи и Влади РС.

Начелник општине Миленко Авдаловић нагласио је да је из насеља Гвозд стигно доста иницијатива које су махом реализоване. Он је рекао да општина има још неких планова везаних за ово приградско насеље.

У име мјештана присутне је поздравио Богдан Ботић наглашавајући да је на Гвозду у посљедњих годину дана урађено доста инфраструктурних пројеката који су допринијели да ово насеље постане љепше и уређеније.

 
[ Назад ]