Вијести

ОБAВЈЕШТЕЊЕ ИЗ ОПШТИНЕ НЕВЕСИЊЕ У ВЕЗИ СА СПОРТСКОМ ДВОРАНОМ

7.3.2018

Поводом информације која се прије неколико дана појавила на друштвеним мрежама о наводно лоше урађеним радовима на реконструкцији Спортске дворане, Општина Невесиње издала је саопштење за јавност у којем наглашава да технички пријем радова на објекту и примопредаја радова извођача према инвеститору још нису завршени и да ће сви евентуални пропусти бити отклоњени.„У оквиру прве фазе реконструкције објекта завршен је велики дио грађевинских радова, а дворана је нешто раније, него што је било предвиђено, одобрена за кориштење због почетка другог полугодишта за ученике и наставка сезоне за спортске клубове. Након уоченог дефекта на кровној конструкцији инвеститор је одмах обавијестио извођача радова „Конзорцијум предузећа Криваја ТМК Завидовићи - Херц градња Билећа“ и они су показали професионалност и одговорност и током јучерањег дана отклонили недостатке.

Прије примопредаје радова извођач ће још једном преконтролисати радове на објекту за који је уговором утврђена гаранција од двије године. За све евентуалне пропусте одговараће извођач радова.   

Реконструкција Спортске дворане биће настављена према пројектној документацији и раније утвђеној динамици. Општина Невесиње ће водити рачуна о утрошеном новцу и квалитету изведених радова како би корисници овог спортског објекта и сви грађани Невесиња били задовољни“, наводи се у саопштењу Општине Невесиње.

http://radionevesinje.com/media/k2/items/cache/faf563c975c003218aecd8e06d26aaac_XL.jpg
[ Назад ]